Din lokala kapellmakare

tjänsten Kapellmakare hos Viksängs sko & nyckelservice

vi fokuserar på att leverera din kapell/dynor med högst Kvalité för ett bra pris

Vi syr & lagar alla typer av kapell och dynor. Hos oss kan du få hjälp med att beställa alla sorters kapell och få de renoverade. Samma sak gäller för dynor. Vi renoverar gamla och syr helt nya: kapell till motorbåtar, kapell till segelbåtar (Sprayhood, bomkapell och sittbrunnskapell). vinterkapell, bimini för öppna båtar, ) m.m.

Dynor: Vi tillverkar nya eller klär om dynor, soffor, stolar och annan inredning. Vi mallar och tar mått eller kopierar från era gamla dynor.

Om du redan har en kapell men den kanske är sliten och gammal, då kan du komma in till oss. Vi använder den som mall och tillverkar en ny, då kan du ändra färgen och materialen på den också. Du kanske hade tröttnat på den gamla färgen. Vi är säkra på att du och din båt kommer vara jätte glada.

Vi lagar/renoverar även skador på alla sorters kapell och byter rutor på de.

Tillverkningen av all sorts kapell och dynor hos Viksängs Sko & Nyckelservice är 100% hantverk.

Tillverkning av ny kapell:

Första steget är att kunden kommer in och berättar för oss önskemålen hen har. Såsom vilket material hen ska ha , vilket färg, om det ska vara knappar osv. Andra steget är att vi åker ut till platsen där båten står och mallar ut och tar de måtten vi behöver. Oftast går det bra även om båten står i vattnet. Tredje steget är att vi gör en bedömning om hur lång tid det kommer ta och räknar ut en offert efter era önskemål och våra förslag. Om båda parter är överens då betalar kunden ett förskott av den totala summan. Fjärde steget är att vi tillverkar kapellet. Femte sista steget är att kunden hämtar sin produkt och njuter av den.

Höstbeställning är det bästa alternativet. Då har vi hela vintern för att jobba på eran produkt. Tänk på att säsongen är kort och vi kanske inte hinner om ni kommer för sent på året innan det är säsong för sjösättning av eran båt. Men ni är absolut varmt välkomna in den tid ni önskar er.

Vi är säkra på att våra kunder kommer alltid vara nöjda med våra produkter. Om det är nåt som kunden önskar sig efter att produkten är klar så är vi alltid redo med att hjälpa till.

Denna process gäller för nytillverkning av: Kapell till motorbåtar, Kapell till segelbåtar (Sprayhood, bomkapell och sittbrunnskapell). Hos oss hittar du skräddarsydda kapell till nästan alla båtmodeller.

Kapellmakare

Våra största leverantörer är Nevotex och Asperö Handels AB när det gäller kapellmakeri och tillverkning & lagning av dynor, men vi beställer material från många andra leverantörer också beroende på kundens önskemål. Hos oss hittar ni bara hög kvalitets material som vi får av de några största leverantörerna i Sverige. Ni hittar lite beskrivning nedanför.

DET HÄR ÄR NEVOTEX
Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer – med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. I vår produktion i estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri.

https://nevotex.se/om-oss

Asperö Handels AB

Sedan fler än 95 år har Asperö Handels AB varit agent, distributör samt grossist för välkända internationella produkter och varumärken. Egen tillverkning har hela tiden skett under varumärket Rivö. Sveriges mest populära källa till tekniska textilier såsom t.ex. båtkapellväv och segelduk, tillbehör för fritidsbåtar och fartyg, fiskeredskap. Insatsvaror till industrin.

https://www.aspero.se/mer-om-oss